21. 5. 2013

Cyklovýlet ke Dni dětí

ZŠ Divišov pořádá pro žáky 5.-9. třídy dne 31.5.2013, u příležitosti Dne dětí, cyklistický výlet do okolí Divišova. Pro žáky jsou připraveny dva okruhy:
1) MODRÝ - 22km
Trasa: Divišov (ZŠ) - Brtnice - hladomorna Český Šternberk - Český Šternberk - Poříčko - Drahňovice (Drahňovické mokřady)- Divišov.
Trasa je vedena především po zpevněných komunikacích II. a III. třídy a po účelových lesních komunikacích. Vybavení: vhodné jízdní kolo: krosové, horské, cyklistická helma (povinná), láhev s pitím, svačina, kapesné.

2) ČERVENÝ-28km
Trasa: Divišov (ZŠ) - Měchnov - Motorest U Rybiček - směr Radonice - L odbočka směr Soběšín - Soběšín - brod na soutoku Blanice a Sázavy - Červánky - Český Šternberk - Poříčko - Drahňovice (Drahňovické mokřady) - Divišov.
Trasa je vedena převážně po lesních, polních a účelových obslužných komunikacích s různou úpravou povrchu. Trasa je vhodná pro zdatnější cyklisty, kteří preferují změnu terénu a náročnější profil trasy. Okruh má zážitkový charakter.
Vybavení: vhodné jízdní kolo: horské, krosové, silniční nelze použít, cyklistická helma (povinná), láhev s pitím, svačina, kapesné.


Sraz přihlášených účastníků je v 8 hodin před budovou školy. Plánovaný návrat mezi 12-13 hodinou. Akce se uskuteční za každého počasí vyjma bouřky. V případě potřeby změna trasy možná. Mapa tras: http://g.co/maps/8yjpg

Žádné komentáře:

Okomentovat