16. 6. 2022

Sedmáci na vodě

V úterý 14. 6. vyrazily sedmé třídy na závěrečný dvoudenní výlet. Nejprve jsme se vydali pěšky do Českého Šternberka, odkud jsme se vlakem přesunuli do Zruče nad Sázavou. Zde začala naše túra, která vedla přes rozhlednu Babka a pak dále kolem Koutského mlýna až do Kácova. Kemp v kácovském Bisportu se pro nás měl stát na jednu noc druhým domovem, takže jsme se hned po příchodu pustili do stavění stanů, vybalování věcí a dalších aktivit, které k táboření patří.

Následující den jsme podnikli vodácký výlet na raftech z Kácova do Českého Šternberka. Velký dík patří našemu instruktorovi Petru Lungovi jr., který nám vysvětlil, jak to na vodě chodí, a celým úsekem z Kácova až do Českého Šternberka nás doprovázel. Děkujeme též paní M. Musilové, která nám pomohla s převozem zavazadel. Bylo jich opravdu hodně. :-)

Během celého výletu panovala dobrá nálada, nechybělo hraní her ani koupání v řece, protože počasí na takový výlet bylo opravdu ideální. Důkaz, že jsme si to všichni užili, najdete zde. Tak zase někdy na vodě AHOOOJ! 

Žádné komentáře:

Okomentovat