21. 3. 2019

Všemi smysly

Prostranství před naší školou se pomalu, ale jistě mění. Je to díky dotaci ve výši cca 410 000 Kč ze Státního fondu životního prostředí ČR, kterou jsme získali na základě podaného projektu Všemi smysly. Výzva byla vypsána na úpravu venkovních areálů základních škol působících v oblasti EVVO pro podporu výuky ve venkovním prostředí. Před školou již došlo k celkové revitalizaci pozemku a tento týden byla vysazena vrbová stavba. Postupně budou realizovány další prvky, jak je naplánováno v projektu. Výsledek by měl být spojením návrhu původníhoupraveného. Věříme, že do realizace projektu se rádi zapojí i někteří rodiče, protože to byla i jedna z podmínek pro získání dotace. Termíny a plánované práce se vždy včas dozvíte. Předem moc děkujeme za spolupráci. Fotogalerii z postupné přeměny najdete zde a bude postupně aktualizována.

Žádné komentáře:

Okomentovat